Ordförandeträff: att skapa engagemang

16.03.2022 kl. 18.00 – 20.15

De finlandssvenska förbundens ordföranden träffas för att nätverka och uppdatera sig om aktuella ärenden på förbundsfältet. Temat denna gång är engagemang.

Som ordförande på förbundsnivå leder du en organisation med engagemang på många nivåer. Hur skapa engagemang lokalt när du jobbar nationellt? Hur kan man som ordförande tänka kring teman som att engagera nya medlemmar, att forma verksamheten så den engagerar och strategiskt tänk kring engagemang på sikt? Två förbundsordföranden inleder med att berätta om engagemang i sin organisation. Filip Nyman är ordförande för Finlands Svenska Scouter och Frida Sigfrids är ordförande för Svensk Ungdom. Det finns också utrymme för diskussioner i mindre grupper.

Förbundsarenans verksamhetsledare Mari Pennanen informerar även om aktualiteter inom förbundsvärlden och berättar mer om Förbundsarenans verksamhet. Välkommen med och byt erfarenheter med andra styrelsemedlemmar inom Förbundsarenans medlemsorganisationer.

Nätversträffen ordas som en hybridträff, men vi hoppas pandemiläget möjliggör att så många som möjligt kan delta fysiskt på plats. 

Anmäl dig senast den 10 mars via denna länk.

Nätverksträffarna för förbundsordföranden ordnas i samarbete med SFV:s studiecentral. Välkommen med och nätverka!Plats
Evy Björkman-rummet, SFV-huset G18
Georgsgatan 18
00120 Helsingfors